Un ordinador portàtil és un petit ordinador mòbil que pesa entre vuit-cents grams i sis quilograms aproximadament, depenent de la grandària, dels materials emprats en la seva fabricació i d’altres factors.

Els ordinadors portàtils són capaços de desenvolupar les mateixes tasques que un ordinador de sobretaula , encara que solen presentar menors prestacions pel mateix preu. Això és perquè contenen components que són similars als dels ordinadors de sobretaula i fan les mateixes funcions, però són miniaturitzats i optimitzats per a ús mòbil i consum energètic eficient. Normalment tenen pantalla de cristall líquid i la majoria utilitzen diferents mòduls de memòria per a la seva memòria RAM.

A més d’un teclat d’ordinador integrat al conjunt, també solen incorporar un ratolí tàctil (superfície sensible al contacte de la mà) o un ratolí de botó(botó integrat al teclat, la part superior del qual es fa girar per dirigir el desplaçament de la busca), encara que s’hi poden connectar tot tipus de dispositius externs.

L’ordinador portàtil ha augmentant notablement la seua utilització front a l’ordinador de sobretaula, a causa del seu abaratiment i la reducció de la seua mida. Actualment (setembre, 2010) trobem al mercat unitats de set polzades (7″) i preus inferiors als tres-cents euros. Però definitivament la seua característica més útil és la seua independència de fonts d’alimentació elèctrica durant períodes entre les dues i les nou hores d’autonomia.

Preu: 100€(despeses de transport incloses)

Enviament per correu

Devolucions al primer mes

Garantia 2 anys
macintosh_ibook